prima pagina : Produse : Cartele Preplatite : Cartele Prepaid Continentel

Cartele Prepaid Continentel

Va oferim o noua posibilitate de a va conecta cu prietenii sau partenerii de afaceri: cartela Continentel, acum la tarife mult mai avantajoase pentru dumneavoastra. Continentel este ideal pentru persoanele care doresc sa economiseasca, fara a face insa rabat de la calitate. CONTINENTEL VA OFERA CALITATE TDM LA TARIFE VOIP.

Avantaje

 • tarife reduse pentru calitatea superioara a conexiunii
 • reducerea cu pana la 65% a costurilor telecomunicatiilor
 • economii in cazul apelurilor interurbane sau catre retele de telefonie mobila
 • moneda de referinta: USD
 • servicii prin operator

Cum functioneaza

Cartela Continentel contine un credit pentru efectuarea de apeluri prin sistemul nostru. Utilizatorul se conecteaza la sistem prin formarea numarului de acces si introducerea PIN-ului. PIN-ul este situat sub o banda razuibila de pe spatele cartelei. Dupa introducerea PIN-ului utilizatorul formeaza numarul dorit si veti putea vorbi cu cei dragi la cel mai avantajos tarif. Dupa ce convorbirea a luat sfarsit, suma corespunzatoare tarifului se scade din creditul cartelei.

Conectarea la reteaua noastra este foarte simpla:

 1. Razuiti banda ce acopera codul pin
 2. Apelati un numar de acces de pe spatele cartelei
 3. Introduceti codul PIN, cu telefonul setat pe ton. Daca apelati de la un telefon cu disc, asteptati pana veti fi preluat de unul dintre consultantii departamentului de relatii cu clientii.
 4. Apelati: 00 + cod tara + cod oras + numar de telefon, apoi apasati tasta #.

Legatura se va face imediat. Daca doriti sa apelati din nou, nu inchideti, ci apasati tasta * de 2 ori. Dupa finalizarea convorbirii o suma corespunzatoare duratei apelului va fi scazuta din creditul cartelei. Puteti verifica creditul ramas prin intermediul serviciului Cost-control (APELURI).

Disponibilitatea serviciului

Aceste cartele pot fi utilizate de la orice telefon - fix, mobil sau public. Unica cerinta este ca telefonul sa fie setat pe ton.

Ma pot conecta daca sunt abonat la o centrala analogica?
Da, dar in acest caz trebuie sa apasati tasta * inainte de a introduce codul pin.

Pot utiliza serviciul daca am un telefon cu disc?
Bineinteles. Contactati Departamentul de Relatii cu Clientii sau asteptati 15 secunde pentru a fi preluat de un operator. Comunicati acestuia codul pin si apoi numarul de telefon unde doriti sa sunati, in format 00 + codul tarii + codul orasului + numar de telefon.

Numere de acces

Aveti 2 tipuri de numere de acces prin care va puteti conecta la serviciile noastre:

 • Numere din reteaua NextGen Communications, de forma 021.569.xxxx:

Acest tip de numar de acces va ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai reduse tarife Continentel pentru destinatiile internationale. Pentru un apel prin intermediul acestui tip de numar veti achita catre Romtelecom tariful normal pentru un apel catre alta retea de telefonie fixa, iar catre Continentel tariful corespunzator destinatiei pe care o apelati.

 • Numere verzi 0800:

Sunt avantajoase mai ales pentru apeluri de la telefoane publice, intrucat nu necesita introducerea unei cartele telefonice Romtelecom in aparat. Este suficient sa formati numarul de acces tiparit pe spatele cartelei si veti fi conectat imediat la reteaua Continentel. Pentru un apel prin intermediul acestui numar nu veti achita nimic catre Romtelecom, iar catre Continentel veti achita doar tariful corespunzator acestui tip de numar de telefon asa cum reiese din pagina de tarife. In plus, acest tip de numere va ofera cea mai avantajoasa metoda de a apela Romania - interurban sau Romania mobil, la tarife cu 15% mai mici decat cele ale Romtelecom.

Costuri, validitatea cartelelor

Cartelele Continentel sunt disponibile la valorile de 10, 20 si 30 de USD. Dupa terminarea apelului telefonic, suma corespunzatoare duratei este scazuta din creditul cartelei utilizatorului. Cartela este valida timp de trei luni (90 de zile) de la data primei introduceri a PIN-ului. Cartela trebuie folosita pentru prima data cel mai tarziu in ultima zi a lunii si a nului imprimate pe spatele cartelei.

Puncte de vanzare

Cartelele sunt disponibile la:

oficiile 'Postei Romane'
magazinele 'A&D Computers'   sediul Bucur-Obor
sediul Mihai Bravu
magazinul 'Optim Computers'   statia me trou Eroilor
magazinul 'Top Electronic'   statia metrou Unirii
oficiile de transfer bani 'Smith&Smith'
supermarket-urile 'NIC'

 

piata Dorobanti
piata Cotroceni
piata Amzei
chioscurile 'Octagon'
magazinele 'Internity'    

Noutati

30-11-2050 :

Conturi Prepaid
Valabilitatea conturilor prepaidafla mai multe

07-10-2007 :

Smartcall News
Noile tarife Smartcall: (deschide lista cu toate tarifele)

1.9 centi/min - 1 cent/minut seara Romtelecom Bucuresti

2 centi/min - 1.6 centi/minut seara Romtelecom Interurban

9 centi/min in retelele mobileafla mai multe

Vezi toate noutatile