prima pagina : Operatori

Operatori

Compania NextGen Communications dispune in acest moment de infrastructura cu ajutorul careia realizeaza atat conexiunile de interconectare pe protocol SS7 cu cei mai mari operatori nationali si internationali cat si legaturile cu clientii sai prin legaturi ISDN-PRI sau IP (H323 sau SIP).

In ultimele 6 luni NextGen Communications a finalizat instalarea celei de-a doua centrale telefonice Ericsson cu o capacitate de 100 E1 SS7 instalata in centrul de colocare NxData, cel mai important DataCenter din Romania, unde toti operatorii importanti sunt prezenti. Prin aceasta centrala, NextGen Communications intentioneaza sa puna la dispozitia tuturor celorlalti operatori un Xchange unde interconectarea sa devina mult mai rapida si mai facila, pentru a evita timpii de asteptare impusi fiecarui nou operator pentru a obtine interconectarea sau accesul cu ceilalti operatori.

NextGen Communications dezvolta in acest moment proiectele de interconectare cu operatorii nationali Telemobil, Astral Telecom, Dial Telecom si Rcs&Rds pe care intentioneaza sa le finalizeze pana la sfarsitul lunii martie 2006.

NextGen Communications este deschisa tuturor operatorilor care doresc interconectarea prin tranzit cu operatorii majori existenti pe piata telecomunicatiilor din Romania. Oferind servicii de tranzit intre centralele celor care doresc intrarea in piata intr-un termen scurt si rapid si operatorii cu care NextGen Communications este deja interconectata - Romtelecom, Mobifon, Orange, GTS Telecom si diversi operatori internationali de prim rang. NextGen Communications pune la dispozitie porturi SS7 intr-una din centralele sale si asigura transport pe fibra optica pana la centrala clientului. Costul de instalare este de 700 Euro si o taxa de 100 Euro/luna pentru fiecare port E1 necesar operatorului care doreste interconectarea prin tranzit. Costul transportul din centrul NxData pana la centrala clientului va fi acoperit de acesta in functie de solutia aleasa.

Tarifele necesare realizarii tranzitului sunt minime si pot fi discutate pentru fiecare proiect in parte cu echipa de conducere a departamentului de interconectare. Tariful standard de tranzit este de 0.0025 Euro/minut dar poate fi discutat in functie de particularitatile fiecarui proiect in parte. Timpul de implementare este de 48 de ore de la realizarea conexiunii fizice si va depinde de obtinerea acordurilor de inteconectare prin tranzit cu fiecare din operatorii nationali in parte. In cazul in care se doreste numai acces spre retelele nationale si internationale timpul de implementare este de 48 de ore de la semnarea contractului.

NextGen Communications ofera de asemenea si servicii operatorilor virtuali punand la dispozitia celor interesati intreaga infrastructura necesara intrarii in piata a unui furnizor de servicii de telecomunicatii. De la numerotatie pana la billing detaliat pentru fiecare tip de servicii in parte. In acest mod intreaga infrastructura deja disponibila si toate legaturile de interconectare sunt la dispozitia celor interesati, ceea ce duce la economii importante de timp si bani pentru pornirea activitatii.

NextGen Communications colaboreaza cu multi furnizori de servicii de internet (ISP) sau operatori de televizune prin cablu (CATV) prin intermediul carora ofera servicii de telefonie utilizatorilor finali sau partenerilor sai in calitate de furnizori de servicii de telecomunicatii. Orice furnizor de servicii IP poate sa ofere in nume propriu sau in numele NextGen Communications, in calitate de reseller, serviciile de telefonie nationala si internationala, folosind numere din planul de numerotatie propriu sau al NextGen Communications, prin intermediul conexiunii de internet pe care o are la dispozitie. NextGen Communications pune la dispozitia acestora resurse hardware si software incluzand servicii complete de billing pentru inceperea imediata a activitatii.

Noutati

30-11-2050 :

Conturi Prepaid
Valabilitatea conturilor prepaidafla mai multe

07-10-2007 :

Smartcall News
Noile tarife Smartcall: (deschide lista cu toate tarifele)

1.9 centi/min - 1 cent/minut seara Romtelecom Bucuresti

2 centi/min - 1.6 centi/minut seara Romtelecom Interurban

9 centi/min in retelele mobileafla mai multe

Vezi toate noutatile