Adaptor VOIP

Netmaster va pune la dispozitie un adaptor pentru telefon normal, configurat automat cu numarul dumnevoastra de telefon. La acest adaptor conectati un cablu de internet si un telefon normal si aveti ton de la Smartcall. Acest adaptor poate fi folosit oriunde aveti la dispozitie acces internet.

Costul acestui adaptor este de 46 Euro + TVA si poate fi comandat sau cumparat direct de la sediul firmei sau online folosind un card Visa sau Mastercard.

Cum functioneaza?

Adaptorul are 2 porturi ethernet si 2 porturi de telefon, una pentru linia telefonica deja existenta (line) si una pentru cablul de la aparatul telefonic existent (phone). Cand sunteti acasa puteti conecta si linia telefonica deja existenta, cele doua servicii de telefonie mergand in paralel. La ridicarea receptorului aveti ton de la Smartcall. Este, in aproape toate situatiile, mai ieftin decat ceilalti operatori. Daca doriti sa sunati prin Smartcall formati direct numarul de telefon. Daca nu doriti sa sunati prin Smartcall apasati ''*'' , preluand astfel tonul liniei telefonice deja existente si formati numarul ce se doreste a fi apelat.

Artdio IPS-2101h reprezinta ultima generatie de adaptoare analogice pentru telefon, prin intermediul carora pot fi oferite servicii de telefonie prin internet. Artdio IPS-2101h utilizeaza protocol de comunicatii RFC-3261 SIP, este usor de instalat si utilizat, fiind compatibil cu majoritatea serviciilor existente de telefonie VoIP (Voice over IP).

Cu acest echipament puteti folosi un telefon obisnuit pentru a suna gratuit in reteaua Smartcall. Instalati Smartcall Control Panel , si apoi creati-va un cont la Smartcall. Instalati softul si vi se va aloca un numar de telefon fix apelabil din orice retea de telefonie fixa sau mobila.

Particularitati:

  • NAT Pass-Through (SIP with STUN)
  • Compliant with SIP (RFC-3261), H.323 V4, MGCP protocols
  • Switch Hub Function
  • Call Forward: Always Forward, No Answer Forward, Power-off Forward, Busy Forward
  • Support PPPoE/DHCP/Static IP
  • Firmware Upgrade
  • Support Silence Suppression, VAD, CNG, Acoustic Echo Cancellation, Jitter Buffering

Noutati

30-11-2050 :

Conturi Prepaid
Valabilitatea conturilor prepaidafla mai multe

07-10-2007 :

Smartcall News
Noile tarife Smartcall: (deschide lista cu toate tarifele)

1.9 centi/min - 1 cent/minut seara Romtelecom Bucuresti

2 centi/min - 1.6 centi/minut seara Romtelecom Interurban

9 centi/min in retelele mobileafla mai multe

Vezi toate noutatile