prima pagina : Produse : Travel (Romania Direct)

Travel (Romania Direct)

Cei care calatoresc frecvent in strainatate au acum posibilitatea de a folosi serviciile Smartcall in orice tara s-ar afla. Este suficient sa activati GRATUIT serviciul Smartcall Travel si veti putea suna din orice tara fie catre Romania, fie catre alte destinatii internationale, beneficiind de calitatea excelenta si tarifele reduse cu care sunteti obisnuit. In multe situatii, tarifele noastre pentru acest serviciu sunt mult mai reduse decat cele ale furnizorilor locali de telecomunicatii.

Cum functioneaza?

  1. Inainte de a parasi tara este suficient sa inregistrati in baza noastra de date numarul de telefon unde doriti sa primiti apelurile sistemului. Trebuie sa fie un numar de telefon dintr-o retea locala de telecomunicatii, fixa sau mobila din tara unde urmeaza sa calatoriti. Dupa inregistrare veti primi numarul dumneavoastra personal din reteaua Smartcall.
  2. Cand ajungeti la destinatie si doriti sa telefonati, trebuie sa apelati numarul dumneavoastra personal din reteaua Smartcall. Sistemul va recunoaste apelul si va inchide legatura (in acest mod dumneavoastra nu veti fi taxat), apoi va suna la numarul de telefon inregistrat la plecare.
  3. Raspundeti, apoi urmati instructiunile pentru a telefona in strainatate sau in Romania.
 

Noutati

30-11-2050 :

Conturi Prepaid
Valabilitatea conturilor prepaidafla mai multe

07-10-2007 :

Smartcall News
Noile tarife Smartcall: (deschide lista cu toate tarifele)

1.9 centi/min - 1 cent/minut seara Romtelecom Bucuresti

2 centi/min - 1.6 centi/minut seara Romtelecom Interurban

9 centi/min in retelele mobileafla mai multe

Vezi toate noutatile