prima pagina : Produse : Conturi Reincarcabile

Conturi Reincarcabile

      


1. un cod pin unic - il puteti programa cu usurinta in memoria telefonului
2. economii la convorbirile interurbane si catre retelele de telefonie mobila
3. activare gratuita
4. nu exista abonament
5. nu exista taxa de conectare
6. calitate foarte buna a sunetului

Cum functioneaza conturile telefonice reincarcabile

Contul telefonic reincarcabil Smartcall este in esenta un serviciu telefonic pre-platit. Utilizatorul primeste un PIN unic pentru contul sau telefonic pe care il incarca in functie de necesitati. O valoare corespunzatoare duratei este scazuta din credit pentru convorbirile efectuate. Utilizatorul se conecteaza la sistemul Smartcall prin apelarea unui numar de acces si introducerea PIN-ului.

Cum sa deschid un cont telefonic reincarcabil

Puteti obtine acest serviciu achizitionand cartela telefonica reincarcabila cu cont initial de 50 Euro de la distribuitorii sau reprezentatii nostri. Pentru informatii despre punctele de vanzare ale cartelelor Smartcall consultati departamentul de Relatii cu Clientii la 0800 .120.120.

Cum sa reincarc un cont telefonic

Puteti reincarca contul dumneavoastra cu ajutorul cupoanelor de reincarcare de 50 sau 100 Euro, in functie de necesitati. Reincarcarea se realizeaza telefonic, iar serviciul este disponibil 24 h/zi, 7/7 zile.

Accesul la serviciul Smartcall

Sunt trei variante de accesare a serviciului Smartcall:

1. Prin numerele de acces

         Numere din reteaua Smartcall, de forma 021.569.xxxx

Acest tip de numar de acces va ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai reduse tarife Smartcall pentru destinatiile internationale. Pentru un apel prin intermediul acestui tip de numar veti achita catre Romtelecom tariful normal pentru un apel catre alta retea de telefonie fixa, iar catre Smartcall tariful corespunzator destinatiei pe care o apelati corespunzator acestu i tip de numar de acces.

         Numere verzi 0800

Sunt avantajoase mai ales pentru apeluri de la telefoane publice, intrucat nu necesita introducerea unei cartele telefonice Romtelecom in aparat. Este suficient sa formati numarul de acces tiparit pe spatele cartelei si veti fi conectat imediat la reteaua Smartcall. Pentru un apel prin intermediul acestui numar nu veti achita nimic catre Romtelecom, iar catre Smartcall veti achita doar tariful corespunzator acestui tip de numar de telefon asa cum reiese din pagina de tarife. In plus, acest tip de numere va ofera cea mai avantajoasa modalitate de a apela Romania - interurban sau Romania mobil, la tarife cu 15% mai mici decat cele ale Romtelecom.

         Carrier Selection Code - 1622

Este avantajos mai ales pentru clientii care suna din alte localitati, intrucat nu vor plati nimic catre Romtelecom, apelul catre retea fiind in intregime taxat de pe cartela Smartcall cu 0,029 euro / min - valoarea unui apel local in reteaua Romtelecom. In plus, acest tip de numere va ofera cea mai avantajoasa metoda de a apela Romania - interurban sau Romania mobil, la tarife cu 15% mai mici decat Romtelecom.

2. Prin intermediul unui dispozitiv Smartbox

Smartbox este un dispozitiv de telecomunicatii folosit in scopul directionarii automate a apelurilor selectate, ceea ce face ca apelurile prin contul Smartcall sa fie incredibil mai simplu si rapid de efectuat. Pentru informatii despre cum puteti obtine un asemenea dispozitiv, apasati aici.

3. Prin linii inchiriate

In cazul in care volumul conv orbirilor este mare, cea mai avantajoasa varianta este instalarea unei linii inchiriate Smartcall. In acest mod nu va mai fi necesar formarea numarului de acces sau a codului pin, intrucat veti fi in permanenta conectati, obtinand ton de disc imediat ce ridicati telefonul. In plus, puteti obtine reduceri importante de tarif catre destinatiile importante pentru compania dumneavoastra.

Noutati

30-11-2050 :

Conturi Prepaid
Valabilitatea conturilor prepaidafla mai multe

07-10-2007 :

Smartcall News
Noile tarife Smartcall: (deschide lista cu toate tarifele)

1.9 centi/min - 1 cent/minut seara Romtelecom Bucuresti

2 centi/min - 1.6 centi/minut seara Romtelecom Interurban

9 centi/min in retelele mobileafla mai multe

Vezi toate noutatile