prima pagina : Produse : Follow Me

Follow Me

FollowMe este un serviciu integrat de telefonie ce consta in alocarea gratuita si complet automata a unui numar de telefon din numerotatia retelei Netmaster care poate fi configurat ulterior ulterior in 3 moduri diferite de functionare: robot telefonic, redirectionare catre un alt numar de telefon sau promo (redirectionare catre un alt numar de telefon, dar numai dupa ascultarea unui mesaj inregistrat chiar de dumneavoastra).

Avantaje

 • economie de timp si ef ort: inregistrand mesajul catre apelanti veti fi scutit de a repeta acelasi mesaj sau aceleasi informatii pentru fiecare apelant in parte;
 • eficienta: nici unul dintre apelanti nu va primi ton de ocupat, intrucat accesul de mare capacitate permite ca peste 1000 de apelanti sa primeasca simultan mesajul;
 • versatilitate: apelantii fie pot inregistra mesajele lor care vor ramane inregistrate pana cand le veti sterge dumneavoastra, fie pot fi redirectionati catre biroul dumneavoastra pentru a le oferi mai multe amanunte sau a plasa o comanda. In tot acest timp linia dumneavoastra telefonica nu este ocupata.

Iata alte cateva dintre aplicatiile acestui serviciu

 • Puteti pastra privat numarul dvs de telefon de acasa, de la servici sau de pe mobil.
 • Apelurile de la anumite persoane ajung la dumneavoastra numai at unci cand doriti.
 • Ati publicat un anunt in ziar la mica publicitate prin care sa anuntati mult mai multe detalii catre cei interesati fara a plati mult mai mult si fara a fi nevoit sa repetati la infinit aceleasi amanunte.
 • Nu este nevoie sa mai consumati hartie de fax sau sa cititi sute de emailuri pentru a selecta persoana potrivita pentru interviu.
 • La dumneavoastra numai apelurile celor interesati realmente de acel anunt si care doresc mai multe detalii decat cele inregistrate de dumneavoastra in prezentarea inregistrata.
 • Nu veti mai fi sunat dupa terminarea valabilitatii anuntului respectiv.

Functiile Follow Me

 • robot telefonic. Cei care suna la numarul alocat dumneavoastra vor asculta un mesaj de intampinare, dupa care va pot lasa mesaje inregistrate. Pentru a ascu lta aceste mesaje este suficient sa sunati la numarul general de administrare a serviciului (021) 569.6996. Apelurile sunt taxate la tariful obisnuit Romtelecom - Romtelecom.
 • redirectionare catre un alt numar de telefon dorit de dumneavoastra. Orice apel primit pe numarul de telefon alocat dumneavoastra va fi redirectionat GRATUIT catre un alt numar de telefon din reteaua Romtelecom - perfect invizibil pentru cei care vor suna. Mai mult: aceasta redirectionare poate fi facuta in mod absolut gratuit in peste 25 de destinatii din Europa de vest, SUA, Canada, Japonia, China sau Australia, in special pe numerele de telefon fix. In anumite tari redirectionarea gratuita este disponibila chiar si catre numere de telefon mobil.
 • redirectionarea catre alt numar dar numai dupa ascultarea de catre apelant a unui mesaj inregistrat de catre dumneavoastra.

In plus , in cazul achizitionarii unei cartele Smartcall, acest serviciu va ofera si posibilitatea redirectionarii apelurilor dumneavoastra catre telefon mobil sau destinatii internationale care nu fac parte din lista celor gratuite, folosind creditul cartelei. Pentru informatii despre tarifele internationale, va rugam apasati aici. Pentru informatii despre punctele de vanzare ale cartelei Smartcall, apasati aici.

5 pasi pentru configurarea serviciului

 • Apelati numarul de telefon (021) 569 5050. Sistemul automat de alocare a numerelor va transmite numarul dumneavoastra de telefon, numarul de administrare si parola de acces.
 • Apelati numarul general de administrare (021) 569 5051.
 • Introduceti numarul persona l pe care doriti sa il configurati (in formatul 21 569 xxxx).
 • Introduceti parola de administrare standard: 1234.
 • Urmati indicatiile sistemului pentru a va personaliza mesajul de intampinare, parola si a configura numarul de telefon in asa fel incat sa functioneze in modul dorit de dumneavoastra.

Tarife


Pentru clientii care beneficiaza de aceasta promotie nu se percepe abonament si nici o taxa de instalare. Promotia dureaza pana la sfarsitul anului 2004. Dupa aceasta data, pentru fiecare numar pe care il obtineti va trebui sa platiti suma de 1 Euro o singura data, precum o taxa de instalare. Numarul obtinut gratuit este valabil minim 3 luni si dupa aceasta perioada isi pastreaza valabilitatea atat timp cat exista minim 2 apeluri/saptamana catre acel numar. In cazul in care numarul nu este folosit absolut deloc numarul este tinut in rezerva timp de 2 luni. Dupa expirarea acestei perioade, va trece din nou in lista numerelor disponibile pentru a fi folosite de alti clienti.

Noutati

30-11-2050 :

Conturi Prepaid
Valabilitatea conturilor prepaidafla mai multe

07-10-2007 :

Smartcall News
Noile tarife Smartcall: (deschide lista cu toate tarifele)

1.9 centi/min - 1 cent/minut seara Romtelecom Bucuresti

2 centi/min - 1.6 centi/minut seara Romtelecom Interurban

9 centi/min in retelele mobileafla mai multe

Vezi toate noutatile