prima pagina : Produse : Cartele Preplatite : Cartele Prepaid SmartCall

Cartele Prepaid SmartCall

Cartelele Smartcall sunt ideale pentru utilizatori persoane fizice. Clientii nostri fideli, cu familie si prieteni in strainatate, au reusit sa obtina reduceri substantiale ale facturii telefonice. Smartcall va ofera cele mai mici tarife catre anumite destinatii; va veti bucura de mai multe minute petrecute impreuna cu cei dragi. Mai mult, Smartcall va ofera acum cele mai reduse tarife pentru a suna Romania interurban sau pentru apeluri catre Connex si Orange. Aceste cartele pot fi utilizate de la orice telefon, inclusiv mobil sau public.

Avantaje

 • tarife economice pentru apeluri in mai mult de 250 de tari din lume
 • reducerea cu pana la 65% a costurilor telecomunicatiilor
 • economii in cazul apelurilor interurbane sau catre retele de telefonie mobila
 • conexiune cu o calitate foarte buna
 • servicii prin operator

Cum functioneaza cartelele Smartcall

Cartela Smartcall contine un credit pentru efectuarea de apeluri prin reteaua Smartcall. Utilizatorul se conecteaza la sistem prin formarea numarului de acces si introducerea PIN-ului. PIN-ul este situat sub o banda razuibila de pe spatele cartelei. Dupa introducerea PIN-ului utilizatorul formeaza numarul dorit si sistemul Smartcall face legatura. Dupa ce convorbirea a luat sfarsit, suma corespunzatoare tarifului se scade din creditul cartelei.

Conectarea la reteaua noastra este foarte simpla:

 1. Razuiti banda ce acopera codul pin
 2. Apelati un numar de acces de pe spatele cartelei
 3. Introduceti codul PIN, cu telefonul setat pe ton. Daca apelati de la un telefon cu disc, asteptati pana veti fi preluat de unul dintre operatorii departamentului de relatii cu clientii.
 4. Apelati: 00 + cod tara + cod oras + numar de telefon, apoi apasati tasta #

Legatura se va face imediat. Daca doriti sa apelati din nou, nu inchideti, ci apasati tasta * de 2 ori. Dupa finalizarea convorbirii o suma corespunzatoare duratei apelului va fi scazuta din creditul cartelei. Puteti verifica creditul ramas prin intermediul serviciului Cost-control, situat in coltul din dreapta sus pe acest site (APELURI).

Disponibilitatea serviciului

Aceste cartele pot fi utilizate de la orice telefon - fix, mobil sau public. Unica cerinta este ca telefonul sa fie setat pe ton.

Ma pot conecta daca sunt abonat la o centrala analogica?
Da, dar in acest caz trebuie sa apasati tasta * inainte de a introduce codul pin.

Pot utiliza serviciul daca am un telefon cu disc?
Bineinteles. Contactati Departamentul de Relatii cu Clientii sau asteptati 15 secunde pentru a fi preluat de un operator. Comunicati acestuia codul pin si apoi numarul de telefon unde doriti sa sunati, in format 00 + codul tarii + codul orasului + numar de telefon.

Numere de acces

Aveti 3 tipuri de numere de acces prin care va puteti conecta la sistemul Smartcall:

 • Numere din reteaua Smartcall de forma 021.569.xxxx:

Acest tip de numar de acces va ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai reduse tarife Smartcall pentru destinatiile internationale. Pentru un apel prin intermediul acestui tip de numar veti achita catre Romtelecom tariful normal pentru un apel catre alta retea de telefonie fixa, iar catre Smartcall tariful corespunzator destinatiei pe care o apelati corespunzator acestui tip de numar de acces.

 • Numere verzi 0800:

Sunt avantajoase mai ales pentru apeluri de la telefoane publice, intrucat nu necesita introducerea unei cartele telefonice Romtelecom in aparat. Este suficient sa formati numarul de acces tiparit pe spatele cartelei si veti fi conectat imediat la reteaua Smartcall. Pentru un apel prin intermediul acestui numar nu veti achita nimic catre Romtelecom, iar catre Smartcall veti achita doar tariful corespunzator acestui tip de numar de telefon. In plus numerele 0800 va ofera cea mai avantajoasa metoda de a apela Romania - interurban sau Romania mobil, la tarife cu 15% mai mici decat cele ale Romtelecom.

 • Carrier Selection Code - 1622:

Este avantajos mai ales pentru clientii care suna din alte localitati, intrucat nu vor plati nimic catre Romtelecom, apelul catre retea fiind in intregime taxat de pe cartela Smartcall cu 0,029 euro / min - valoarea unui apel local in reteaua Romtelecom. In plus, acest tip de numere va ofera cea mai avantajoasa metoda de a apela Romania - Interurban sau Romania - Mobil, la tarife cu 15% mai mici decat Romtelecom.

Costuri si tarife, validitatea cartelelor

Cartelele Smartcall sunt disponibile la valorile de 3 euro, 5 euro, 10 euro, 20 euro, 30 euro, 50 euro si 100 Euro. Cartela este valida timp de trei luni (90 de zile) de la data primei introduceri a PIN-ului. Cartela trebuie folosita pentru prima data cel mai tarziu in ultima zi a lunii si anului imprimate pe spatele cartelei.

Puncte de vanzare

Cartelele sunt disponibile la:

oficiile 'Postei Romane'
chioscurile 'Octagon'
magazinele 'A&D Computers'   sediul Bucur-Obor
sediul Mihai Bravu
magazinul 'Optim Computers'           statia metrou Eroilor
magazinul 'Top Electronic'           statia metrou Unirii
oficiile de transfer bani 'Smith&Smith'
supermarket-urile 'NIC'           piata Dorobanti
piata Cotroceni
piata Amzei
'Avec MM' Aeroport Otopeni           magazine difuzare presa
benzinariile 'Rompetrol'           centre de informare
magazinele 'UltraPro'           internet cafe-uri
hipermarket 'Cora'           automat intrare principala
agentiile 'C.F.R.'           centrele de informatii

 

Noutati

30-11-2050 :

Conturi Prepaid
Valabilitatea conturilor prepaidafla mai multe

07-10-2007 :

Smartcall News
Noile tarife Smartcall: (deschide lista cu toate tarifele)

1.9 centi/min - 1 cent/minut seara Romtelecom Bucuresti

2 centi/min - 1.6 centi/minut seara Romtelecom Interurban

9 centi/min in retelele mobileafla mai multe

Vezi toate noutatile