prima pagina : Produse

Produse

Alege ruta Smartcall de pe telefonul fix Romtelecom!
Apelurile abonatilor ROMTELECOM pot fi transportate acum automat prin reteaua NextGen Communications, gratie sistemului Carrier Pre-Selection.

Free Dialup
SmartBox1. Smartbox directioneaza automat tipurile de apeluri dorite catre serviciul Smartcall.
2. Smartbox formeaza automat numarul de acces si PIN-ul astfel ca puteti efectua apelul in mod obisnuit - doar formati numarul de telefon la care doriti sa sunati.
Follow MeFollowMe va ajuta sa economisiti timp si resurse umane in foarte multe situatii. Fie ca doriti sa aveti un numar de telefon privat unde sa primiti mesaje de la cei care va suna, fie ca doriti sa oferiti detalii despre un produs, un anunt la mica publicitate, vanzare, cumparare, anunturi de angajare, acest serviciu este ideal.
Conturi ReincarcabileAchizitionati un cont reincarcabil pe care il puteti incarca numai atunci cand este consumat - va puteti pastra independenta si veti beneficia de avantajele specifice serviciului Business.
Travel (Romania Direct)Cei care calatoresc frecvent in strainatate au acum posibilitatea de a folosi serviciile Smartcall in orice tara s-ar afla. Este suficient sa activati GRATUIT serviciul Smartcall Travel si veti putea suna din orice tara fie catre Romania, fie catre alte destinatii internationale, beneficiind de calitatea excelenta si tarifele reduse cu care sunteti obisnuit.
Gazduire webSmartcall ofera clientilor sai un serviciu de gazduire web complet si comprehensiv, ce include ASP, MSSQL, 200 adrese e-mail, precum si o gama larga de servicii de design, constructie si configurare baze de date, precum si integrare in site.
VPNAcest serviciu este se adreseaza companiilor a caror activitate necesita transmisii securizate de cu viteza mare. O retea virtuala privata suporta viteze mari de transmisie pana la 34 Mb/s, putandu-se configura pentru oricare dintre solutiile tehnice pentru care ati optat.
BroadbandOdata cu dezvoltarea pietelor romanesti si cu deschiderea acestora catre clienti din strainatate, Internet-ul a incetat sa reprezinte doar navigare si e-mail. Accesul la Internet a devenit o necesitate pentru afaceri. Prin solutiile sale Smartcall poate face Internet-ul cea mai eficienta cale de comunicare cu partenerii dumneavoastra de afaceri.
smartcall.ro 1.9 centi/minut Romtelecom BUCURESTI
2.0 centi/minut  Romtelecom INTERURBAN
9 centi/minut retelele mobile GSM
2.5 centi/minut alte retele de telefonie fixa
5.4 centi/minut tarife catre destinatii internationale  fixe
Numere speciale - 0800 0900Netmaster ofera numerotatie Green-Number  si numere cu valoare adaugata pentru clientii interesati de aceste servicii. Puteti imediat beneficia de un astfel de numar. Mai multe detalii..
Dialup Gratuit
021/5696000
Fara abonament! Fara cartela! Fara nume de utilizator! Fara parola!
SUNI SI TE CONECTEZI

Free Dialup
Economisiti pana la 70% prin 1622
Interurban 4.4 centi/minut
Mobil: 10 centi/minut

International: 8 centi/minut
Tastati in fata numarul de telefon dorit codul 1622.

Ex.: 1622 0049123456789


detalii ...

Cartele Preplatite
ALEGI - CUMPERI - VORBESTI

Cu cartelele SMARTCALL ai cele mai bune tarife !

BusinessServiciu post-platit pentru companii cu volum mediu sau mare de convorbiri telefonice interurbane sau internationale. Acum, prin pachetele de tarife si servicii aveti posibilitatea de opta pentru cea mai avantajoasa oferta pentru compania dumneavoastra.
Reselleri. Interconectare Tranzit pentru OperatoriNextGen Communications ofera operatorilor acces imediat catre toti operatorii cu care este interconectat prin centrala sa de mare capacitate din NxData sau prin conectare SIP.

Noutati

30-11-2050 :

Conturi Prepaid
Valabilitatea conturilor prepaidafla mai multe

07-10-2007 :

Smartcall News
Noile tarife Smartcall: (deschide lista cu toate tarifele)

1.9 centi/min - 1 cent/minut seara Romtelecom Bucuresti

2 centi/min - 1.6 centi/minut seara Romtelecom Interurban

9 centi/min in retelele mobileafla mai multe

Vezi toate noutatile